Emblemen extra-02

Meyer Näkel, gevestigd in de betoverende Ahr-regio, is een geprezen wijnhuis dat bekend staat om zijn uitzonderlijke wijnproductie. De Ahr, een schilderachtige zijrivier van de Rijn, biedt het perfecte terroir voor het cultiveren van druiven die prachtige en expressieve wijnen voortbrengen.

In 2019 werd het wijnhuis getroffen door de verwoestende overstromingen, die een uitdaging vormden voor de hele gemeenschap. Echter, met vastberadenheid en toewijding, herrees Meyer Näkel sterker dan ooit tevoren, toont hun veerkracht en passie voor hun ambacht.

Een bijzondere trots van Meyer Näkel zijn hun Grosses Gewächs wijngaarden. Deze benaming duidt op wijngaarden van het hoogste kaliber, waar de druiven tot optimale rijpheid worden gebracht. De combinatie van het unieke terroir, de zorgvuldige wijnbouw en het vakmanschap van het wijnhuis leidt tot buitengewone wijnen die de essentie van de Ahr weerspiegelen. Meyer Näkel blijft een symbool van doorzettingsvermogen, excellentie en meesterlijke wijnbereiding in zowel tijden van uitdaging als triomf.