Henk Maas

Eigenaar

“Het gevaar van een geweldige wijn is een nog betere wijn” Na een intensieve carrière als kok en restaurant-eigenaar is het weer al meer dan een kwart eeuw geleden dat Henk Maas het wijn importeurschap oprichtte in zijn geboortestreek. Wat voorzichtig ontstond uit zijn passie en liefde voor de wijn is een prachtige vertegenwoordiging van wijnproducenten geworden die steeds blijft evolueren. Natuurlijk zijn er wijnen én op dronk. Doch blijft zijn eeuwige zoektocht naar kwaliteit hier niet bij. Proeven kan hij als geen ander en in terroirlanden zijn zeker nog vondsten te doen….Klanten blijven verrassen is de boodschap, maar nooit ten koste van kwaliteit! En wanneer Henk niet proeft, dan vind je hem steevast in de nabijheid van een circuit, U raadt het al…racen is zijn tweede liefde na een glas Romanée-Conti!

Nadine Hagendorens

Management Assistente

Wereldreiziger dankzij haar eerste beroep, zette zij voorzichtige stappen richting Wijnwereld en kreeg ook hier al snel de smaak van te pakken. Als oorspronkelijke inwoner van de lagere landen beheerst zij de meeste moedertalen van onze wijnproducenten en maakt ze zich ook nuttig bij de verschillende evenementen en campagnes die Le Vin en direct weet neer te zetten. In kinderschoenen wat het proeven betreft, stoute schoenen trekt ze aan om mooie wandelroutes te trotseren!

Tim Menop

Office & Sales

Na een ruime ervaring van 10 jaar horeca en een eerste benadering met wijn, kreeg ik de kans om in Frankrijk bij een wijnproducent te gaan werken. Daar werd ik als assistent wijnmaker nauw betrokken bij het vinificatieproces en verwierf toen veel inzicht en kennis in de weg van druif naar fles! Deze ervaring was zo positief en was gelijk ook de grondslag voor de bevestiging van mijn passie voor wijn. Het samenspel van onder andere Horeca en Le Vin en direct met haar prachtig assortiment geeft me dagelijks veel energie!

Raoul Maenen

Sales Manager

Heeft al vele takken van sport beoefend, zo is hij 18 jaar actief in de horeca geweest, maar ook 5 jaar in de reclame, tot dat hij zijn werkelijke passie vond in 2003, WIJN! Na zelf 5 jaar aan het roer te hebben gestaan van twee wijnwinkels en een groothandel, besloot hij in 2009 zijn krachten te bundelen met Le Vin en direct. “Want met een mooiere collectie wijnen kom je niet snel te werken” aldus Raoul. Hij kent als geen ander de ’taal’ van de horeca en voelt daardoor feilloos aan waar hij de horecaondernemer kan ondersteunen. Als hij niet met wijn bezig is brengt hij graag tijd met zijn vriendin en dochter door.

Luca Cauli

Marketing & Sales

Hoe meer je van wijn weet hoe sneller je er achter komt dat er nog zoveel te leren is. Een frisse kijk op een klassieke wereld. Onze Collega Luca richt zich als Office en Junior sales op het stuk media & marketing. Ook bouwt en onderhoud hij klanten relaties achter de schermen en tijdens meetings & evenementen. Luca is een jonge, leergierige en vooral enthousiaste jongen om mee te werken. Met zijn affiniteit voor de wijn en alles dat in deze wereld speelt, zien wij hem als een langdurige en vastberaden collega die weet wat hij wil en waar hij naar toe wil. In zijn privéleven is hij veel bezig met koken, 60’s/ 70’s muziek en organiseren van evenementen. Dit alles onder het genot van een glas Brunello di Montalchino uit zijn

Marlein Kuipers

Office

Geniet vandaag, herhaal het morgen! Mijn reis van stagiaire naar een bijbaan bij Levin en direct. Gedurende mijn leertraject in de richting managementassistent, heb ik actief gezocht naar een stagegelegenheid die niet alleen verrijkend zou zijn maar tevens ook zou aansluiten bij mijn ambities. Deze zoektocht heeft mij naar Levin en direct geleid, waar ik niet alleen de gelegenheid kreeg mijn stage succesvol te doorlopen, maar ook de mogelijkheid verwierf om mijn stage om te zetten naar een bijbaan. Dagelijks krijg ik bij Levin en direct de kans mijn expertisie op het gebied van wijn verder te ontwikkelen. De mogelijjkheid om mezelf te blijven ontwikkelen en te groeien binnen deze branche is iets wat mij energie en voldoening geeft. Naast mijn betrokkenheid bij de wijnwereld, ben ik ook druk bezig met mijn studie Human Resource Management. Het balanceren tussen werk en studie is een uitdaging die ik aanga.