Emblemen extra-07

Gesitueerd tussen de Côte de Nuits en Côte de Beaune, aan de voet van de Corton heuvel, bevinden zich de prestigieuze wijngaarden van Pernand-Vergelesses, Corton en Corton-Charlemagne. Onder leiding van een passie voor zijn ambacht, heeft Vincent Rapet, de toegewijde beheerder van dit eerbiedwaardige familiedomein, een transformerende reis ondernomen om de prominentie ervan te versterken. Fluisteringen onder de kenners weerklinken met klinkende lof voor de uitzonderlijke kwaliteit van de wijnen.

Vincent Rapets nauwgezette benadering, die de precieze cultivering van het terroir en de wijngaarden omvat, geeft elke geproduceerde wijn een onderscheidend karakter. Een gemeenschappelijke noemer over het hele spectrum is het kenmerk van superieure kwaliteit, een eigenschap die voortkomt uit nauwgezette zorg en toewijding. Het domein, nu gepositioneerd aan de rand van prominentie, staat als een getuigenis van het erfgoed van de familie Rapet en Vincent’s onwrikbare toewijding aan zowel traditie als innovatie. In de wereld van wijn, waar uitmuntendheid de norm is, heeft Rapet Père et Fils zijn plaats verankerd als een baken van verfijnde onderscheiding.

In de wandelgangen gonzen de geruchten van de kenners over de kwaliteit: subliem. Door de uiterst zorgvuldige bewerking van zowel het terroir als de wijngaarden worden alle wijnen gekenmerkt door hun superieure kwaliteit.